Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Drukland is de goedkoopste online drukkerij van Nederland. De website en het bestelproces zijn gemaakt om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierdoor is online drukwerk bestellen een fluitje van een cent bij Drukland.

 

Hedata_SyS IT Pro, presenteert zich aan bedrijven, overheid , non profit instellingen, stichtingen en verenigingen maar indien gewenst ook aan particulieren met verscheidenheid aan diensten en inzet In alle gevallen wordt een op de situatie afgestemd product of dienst geleverd: nimmer standaard, maar wel volgens een vastgestelde methode.: Beheersmatig, Projectmatig, of  Bedrijfsprocesgericht werken.

Maakum Zakelijk, websites voor zakelijke dienstverleners en mkb-ers. Elke ondernemer heeft een website nodig. Het is zaak dat die snel en eenvoudig de lucht in kan en even gemakkelijk kan worden aangepast. Zonder moeilijk programmeerwerk. En voor weinig geld.

Beantwoord eenvoudig een aantal vragen via de kredietcheck en ontvang daarna een reactie welke mogelijkheden er zijn om aan financiering te komen voor uw bedrijf.

Hierbij wordt er gekeken naar diverse financieringsvormen zoals:
• Bancaire lening • Financiering • Crowdfunding • Investeerders • Microfinanciering • Overheidsregelingen.

Voor gevestigde en startende ondernemers die een financiering nodig hebben om te kunnen starten, uitbreiden of een bedrijf willen overnemen.

 

TradeTracker biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en te optimaliseren.

Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden.

Met behulp van de modernste software en een uitstekende dienstverlening stelt TradeTracker publishers, adverteerders en mediabureau's in staat om het maximale uit affiliate marketing te halen.

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. Begonnen als Gratis keurmerk, maar altijd non-profit gebleven. De leden voldoen aan de gedragscode en bieden door het plaatsen van het klikbare keurmerk met ervaringenpagina klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen. Hiermee is WebwinkelKeur het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij de online aankopen.

 

Nieuwste vermelding op deze afdeling

Meest geraadpleegd op deze afdeling