Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

123test is marktleider op het gebied van online tests voor persoonlijke ontwikkeling. Op 123test kun je tests doen op het gebied van IQ, carrière, persoonlijkheid en relatie. 123test biedt "Echte tests voor serieuze antwoorden". De twee oprichters en eigenaren van 123test, Edwin van Thiel en Sylvain Engelen, zijn respectievelijk afkomstig van Harcourt Testpublishers en Kluwer uitgevers. Edwin is gepromoveerd psycholoog en Sylvain heeft als marktonderzoeker veel onderzoek gedaan op het gebied van arbeidssatisfactie. Edwin en Sylvain zijn beide afgestuurd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Fabius Opleidingen bestaat al 25 jaar en is een door het CRKBO erkende opleider. Fabius verzorgt kantooropleidingen en trainingen voor volwassenen door heel Nederland vanuit meer dan 50 locaties. Ieder jaar kiezen duizenden cursisten voor een opleiding of training van Fabius Opleidingen.

De door Fabius verzorgde opleidingen zijn op MBO-niveau en gericht op specifieke functies zoals bijv. Receptioniste / Telefoniste, Administratief Medewerker, Secretaresse en Medewerker Projectadministratie. Fabius zorgt voor de noodzakelijke theoretische kennis en de voor de specifieke functie benodigde praktische vaardigheden. Daardoor zijn de cursisten aan het einde van de opleiding direct inzetbaar!

De opleidingen zijn zo opgezet dat de cursisten zonder vooropleiding kunnen starten en al binnen 6 maanden in het bezit kunnen zijn van een waardevol diploma.

 

Freelancespecialisten is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers, zowel klein als groot, kunnen geheel gratis hun opdracht(en) plaatsen waarop freelancers / ZZP’ers voor in aanmerking komen.

Freelancer gezocht? Kom gratis in contact met duizenden freelancers 

De LOI is met jaarlijks 100.000 studenten en cursisten marktleider op het gebied van afstandsonderwijs. De LOI biedt meer dan ruim 550 opleidingen, van korte cursussen tot volledige HBO-opleidingen en studies op universitair niveau. Kwaliteit is onze onderscheidende factor. Kwaliteit die wordt bereikt door voorop te lopen in het vernieuwen van onderwijsmethoden.

Onder de naam LOI Kidzz heeft de LOI meerdere succesvolle cursussen speciaal voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar, waaronder een typecursus en een cursus Engels.

NHBO helpt ieder jaar vele tienduizenden studenten aan een erkend diploma waarmee zij hun droombaan vinden, hun carrière een boost geven of starten als zelfstandig ondernemer. NHBO is de belangrijkste opleider van de Benelux op vlak van klassikaal onderwijs voor volwassenen. NHBO heeft erkende opleidingen en cursussen (in Amsterdam, Breda, Rotterdam of Utrecht) op MBO+ niveau van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs. Omdat de colleges van het NHBO ’s avonds of in het weekend plaatsvinden, zijn ze bovendien zeer geschikt voor mensen met een drukke baan of gezin.

 Kies voor een klassikale avondopleiding van NHBO en behaal een erkend diploma!

Jaarlijks volgen ruim 70.000 studenten een opleiding bij het NTI. Het NTI biedt ruim 350 erkende opleidingen op elk niveau: University, HBO, MBO, Beroepsopleidingen, Taalcursussen en Hobby- en vrije tijd cursussen.

Studeren bij het NTI is flexibel studeren. Studenten kunnen elke dag starten, het eigen studietempo bepalen en staan onder persoonlijke begeleiding van deskundige docenten en mentoren.

PlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland. Met het uitgebreide pakket kan iedereen die een veiligheidstraining moet volgen bij PlusPort terecht.
PlusPort onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor zijn doorlooptijden veel lager (ruim 60% sneller dan klassikale trainingen), flexibel te volgen en gemiddeld de helft goedkoper dan conventionele trainingen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij PlusPort trainingen ver boven het Nederlands gemiddelde.

 

Sonnevelt Opleidingen heeft het ruimste assortiment van opleidingen, workshops en cursussen in Nederland op het gebied van een gezonde levensstijl. Met ruim 60 opleidingsgroepen en 17 jaar ervaring is Sonnevelt Opleidingen de marktleider in Nederland.
Sonnevelt Opleidingen biedt momenteel 20 opleidingen aan die klassikaal worden gegeven en erkend zijn door 9 beroepsverenigingen. Termijnbetalingen zijn mogelijk, afhankelijk van de opleiding.

 

Theorie-leren van VekaBest is de grootste leverancier van theorie-leermiddelen van Nederland. Hier vindt men theorieboeken, internetopleidingen en online examentrainingen voor uw auto-, motor- en bromfietsrijbewijs, maar ook voor vrachtauto, bus en taxi. Uw slaagkans is nergens zo groot als bij Theorie-leren. Op veel van de producten wordt een 100% slaaggarantie gegeven! Voor online producten ontvangt men direct via de e-mail een inlogcode. Mensen kunnen dus meteen beginnen met leren. Papieren producten hebben consumenten binnen een paar dagen in de brievenbus.

Theorie-leren.nl 

Thuiscursus biedt praktijkgerichte beroepsopleidingen, van hoge kwaliteit, tegen de beste prijs! Het aanbod van ruim 300 opleidingen is op MBO+niveau en voornamelijk gericht op specifieke functies zoals Accountmanager, Jobcoach, Fietsenmaker, Schoonheidsspecialiste, Bakker, Hovenier, etc.
Omdat alle opleidingen praktijkgericht zijn, ben je als student na het afronden van de opleiding direct inzetbaar. Omdat je binnen (gemiddeld) 6 tot 9 maanden een waardevol diploma kunt behalen, zijn de opleidingen van Thuisstudie ook bijzonder aantrekkelijk voor bijv. herintreders of schoolverlaters.

Volg een opleiding! 

VCAdirect.nl is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland. VCA staat voor: Veiligheid Checklist Aannemers. Dit is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel dient VCA gecertificeerd te zijn.