Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

De Sinterklaas-feestwinkel is er voor alle Sinterklaas inkopen, naast een grote assortiment Sinterklaas versiering en Sinterklaas en Zwarte pieten kostuums heeft deze winkel ook kado’s voor jong en oud. Hier vindt men alles voor een geslaagde Sinterklaas avond.

Sinterklaas en zwarte pieten kostuums, feestartikelen, versiering en kado's bestellen 

Sinterklaasgedichten.com is al 10 jaar de populairste gedichtensite van Nederland. Dit jaar biedt Sinterklaasgedichten.com een extra service met het aanbieden van een sinterklaasgedicht, dat geschreven is door een professionele dichter. Handig voor wie even geen zin of inspiratie heeft om zelf een gedicht te schrijven.

Het werkt eenvoudig. Klik op de 'Rijmmachine'. Bezoekers vullen de naam en de hobby in van de ontvanger en binnen enkele minuten wordt het gedicht gemaild.

Een Sinterklaartelegram is een persoonlijke boodschap van de Sint voor elk kind, klein of groot: een SinterklaasTelegram is een belevenis om nooit meer te vergeten!

Sinterklaas stuurt, op verzoek, een speciaal telegram - het SinterklaasTelegram - met eventeel cadeautjes, naar elk kind of kleinkind.

Deze winkel zit boordevol leuke en verrassende kadootjes voor iedereen: Chocoladeletters, speelgoed, verassingspakketten en meer...