Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Carnavalskleding4u is een van de grootste online warenhuizen op het gebied van carnavalskleding en feestartikelen van de Benelux. Carnavalskleding4u is een onderdeel van Confetti feestartikelen. Meer dan 8.000 verschillende heren en dames carnavalskostuums binnen 24 uur leverbaar in België en Nederland.
Buiten het enorme aanbod, staat Carnavalskleding4u bekend om zijn zeer lage prijzen, waardoor er voor elk budget een fantastisch carnavalskostuum beschikbaar is. De Confetti feestartikelengroep is aangesloten bij het webshop keurmerk en verzorgt jaarlijks tussen de 70.000 en 80.000 leveringen.

 

De grootste feest megastore van Europa is klaar voor Carnaval. De afgelopen periode is er erg hard gewerkt om in de carnavalsperiode weer alle omzetrecords te verbreken. Het assortiment en de voorraden zijn meer dan verdubbeld, de winkel is geoptimaliseerd waardoor we alle orders nog sneller kunnen verwerken.

Waarom Fun-en-Feest?  
- Een uniek en origineel assortiment van ruim 20.000 artikelen;  
- Snelle levering uit voorraad & lage verzendkosten;  
- Professionele webshop met Thuiswinkel Waarborg.

 

Carnaval en verkleedfeestjes zijn de laatste tijd razend populair. Ook na de carnavalsperiode blijven carnavalskostuums en verkleedaccessoires erg goed lopen. Profiteer hiervan en begin nu met het promoten van de Carnavalskostuumwinkel.nl

Deze winkel verkoopt een groot assortiment carnavalskostuums, verkleedkleding en verkleedaccessoires voor dames, heren en kinderen. Alle bekende verkleed thema’s kunt u hier vinden, zoals ziekenhuis, piraten, indianen, politie, brandweer, disco, cowboy, gangster, pimp, horror, bekende sterren en nog veel meer.