Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Bobex brengt al 15 jaar kopers en aanbieders van producten of diensten met elkaar in contact via het internet. Ondertussen is Bobex uitgegroeid tot een grote organisatie die actief is in vijf landen. Het grote doel van Bobex is om het voor de koper en de leverancier gemakkelijker te maken om elkaar te vinden. Bobex genereert offerteaanvragen voor allerlei producten en diensten, en bezorgt deze vervolgens aan leveranciers in de buurt van de koper. Zij nemen vervolgens contact op met de koper en bezorgen hem of haar een offerte op maat.

 

Op deze site kunnen consumenten via een gebruiksvriendelijk menu hun bestand uploaden om deze vervolgens door Dr.sticker.nl te laten printen op stickervinyl. Hierbij heeft u de keuze in elk gewenst formaat, wit of transparant vinyl en zelfs het laten snijden van de contouren.

Huurtoeslag regelt als intermediair vele aanvragen, wijzigingen en stopzettingen voor de huurtoeslag.
Bezoekers kunnen gemakkelijk en gratis hun recht op huurtoeslag berekenen om vervolgens tegen
eenmalige kosten van € 39,50 zorgtoeslag aan te vragen, wijzigen of stopzetten.
Nadat de aanvraag voor huurtoeslag is ingediend, nemen de deskundigen van Huurtoeslag de
aanvraag door. Zij controleren alle gegevens en zorgen dat mensen de maximale zorgtoeslag gaan
ontvangen.

 

Magento Monkey is onderdeel van Magic Websolutions en zijn gespecialiseerd in het leveren van high-end websites en Magento E-commerce webwinkels. De Magento webwinkels lopen al sinds 2008, het jaar waarin Magento zelf voor het eerst op de markt werd gebracht.

Magento E-commerce is de meest uitgebreide e-commerce software die er momenteel te krijgen is en bevat dan ook vele functies die andere e-commerce pakketten niet hebben. Magento E-commerce is het snelst groeiende E-commerce platform en wordt gebruikt door vele bedrijven, van kleine zelfstandigen tot aan de grootste multinationals.

 

Shoptrader.nl biedt professionele webwinkels aan met alle benodigde opties en marketingtools om een webwinkel tot een succes te maken! Klanten kiezen een ontwerp, een abonnementsvorm en kunnen direct aan de slag. Er is zeer veel vraag naar goedkope, complete webwinkels.

 

Zorgtoeslag regelt als intermediair vele aanvragen, wijzigingen en stopzettingen voor de zorgtoeslag.
Bezoekers kunnen gemakkelijk en gratis hun recht op zorgtoeslag berekenen om vervolgens tegen
eenmalige kosten van € 29,50 zorgtoeslag aan te vragen, wijzigen of stopzetten.
Nadat de aanvraag voor zorgtoeslag is ingediend, nemen de deskundigen van Zorgtoeslag de
aanvraag door. Zij controleren alle gegevens en zorgen dat mensen de maximale zorgtoeslag gaan
ontvangen.

 

Nieuwste vermelding op deze afdeling

Meest geraadpleegd op deze afdeling