Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Runnerz is de enige Nederlandse website waar uw bezoekers legaal kunnen wedden op de spannendste paardenraces uit het binnen- en buitenland.

€ 10,- Bonus
Daarnaast biedt Runnerz haar nieuwe klanten de snelste en makkelijkste online bonus aan. Wanneer uw bezoeker namelijk als nieuwe speler een account aanmaakt, ontvangt hij bij zijn eerste storting direct een bonus van € 10,-! Moet uw bezoeker bij andere kansspelaanbieders meerdere keren storten of spelerspunten verdienen, bij Runnerz ontvangt hij direct zijn bonus!

Runnerz betaalt het meeste van alle kansspelen terug aan de speler, wel 72% van de inzet! En door te beschikken over alle (gewenste) informatie op geordende wijze en de mogelijkheid om races live te volgen, biedt Runnerz haar klanten de wed-ervaring die nergens anders te vinden is!

Runnerz.nl - Wedden op paarden! 

UitBieden.nl is een veilingsite gericht op een jong en actief publiek. UitBieden.nl richt zich op het aanbieden van tickets voor feesten, beauty & wellness, etentjes, vakanties en nog veel meer; allemaal vanaf € 1,-.

UitBieden.nl is ontstaan uit een grote vraag naar betaalbare vrijetijdsactiviteiten. UitBieden.nl heeft hiervoor een nieuw, interactief en veiling platform ontwikkelt in de vorm van een Business to Person trading community, waarin consumenten op arrangementen kunnen bieden in de vorm van een online veiling.

 

Nieuwste vermelding op deze afdeling

Meest geraadpleegd op deze afdeling