Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Actiecanvas levert foto’s op canvas, opgespannen op een 1,5 cm dikke houten frames. De foto op canvas wordt aangeboden op formaten van 20x20 cm tot en met 80x120 cm.

Je foto op canvas, zeer goedkoop! 

Albelli is de grootste Europese producent van fotoboeken. Met het gebruiksvriendelijke programma van albelli kan iedereen met zijn eigen digitale foto’s makkelijk een fotoboek maken en professioneel laten afdrukken. In het uitgebreide assortiment van albelli vindt u naast fotoboeken ook agenda’s en kalenders. Persoonlijke herinneringen om zelf van te genieten en ook superleuk als cadeau voor familie of vrienden.

 

Aluminiumfoto is specialist in het printen en snel leveren van foto’s op aluminium, bekend als foto op aluminium. De geborstelde aluminium structuur geeft foto’s maar ook digitale ontwerpen ,zoals logo’s of naambordjes, een unieke uitstraling.

Foto op aluminium 

Artandgold is dé website voor art, collectables en gouden platen. Denk aan collectables en gouden platen van The Beatles, The Stones, Bruce Bringsteen, Michael Jackson, Frank Sinatra en velen meer. Artandgold biedt daarnaast een breed assortiment aan kunstwerken van Herman Brood, Corneille, Andy Warhol, Lichtenstein en meer. Maar ook andere curiosa zoals speciale meubels, gadgets en juwelen zijn te vinden op Artandgold!

banner 

Canvasfoto-met-wissellijst is dé specialist in het drukken en snel leveren van topkwaliteit foto’s op canvas. Bij de foto’s op canvas wordt een houten bak- of bloklijst naar keuze geleverd (blank hout of zwart gelakt). De foto op canvas kan eenvoudig in de wissellijst worden bevestigd en opgehangen.

canvasfoto met wissellijst 

Canvassite is een innovatief printbedrijf dat gespecialiseerd is in het printen van foto’s op verschillende hoogwaardige materialen.
Door de superieure kwaliteit en de snelle levering weten al honderden professionele- en semi professionele fotografen Canvassite te vinden.

 

Catawiki is het snelst groeiende veilingplatform in de wereld. Met meer dan 300 veilingen per week in 80 categorieen en 12 miljoen bezoekers wereldwijd is Catawiki dé website voor het kopen en verkopen van bijzondere spullen.

De meeste producten die door en voor leden ter veiling worden aangeboden zijn kunstobjecten, juwelen, postzegels, horloges en boeken. De leden van Catawiki bieden zeldzame en unieke producten aan die niet gemakkelijk te vinden zijn in de winkels.

 

Fotoinlichtbak is specialist in het printen van een foto in een lichtbak. Een 100% Eye Catcher in elke woonkamer of op elk kantoor. Een klant kan een foto uploaden en deze wordt vervolgens geprint op een doorschijnende backlit folie. Deze folie wordt geplaatst in een high quality led lichtbak.

Fotoinlichtbak.nl

Een nieuw product om te bedrukken met een foto is de foto op hout. Een eigen foto afdrukken op hout wint snel aan populariteit. Fotoophout.nl is de specialist in Nederland. De klant kan kiezen uit drie houtsoorten, die in elk formaat per 10cm bedrukt kunnen worden. Zo is er keuze uit vuren hout, lariks hout en multiplex. Bij alle houtsoorten wordt er gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit, zodat er zo weinig mogelijk noesten in het hout zitten. Het is vanzelfsprekend dat er alleen voor hout met een keurmerk gekozen is, omdat het hout natuurlijk duurzaam moet zijn. De klant kan ervoor kiezen om met of zonder whitewash te printen. Met whitewash worden de kleuren mooi en helder; zonder whitewash vallen zowel de houtstructuur als de noesten meer op. De foto op hout kan zowel prima binnen als buiten gebruikt worden.

 

GalleryColor levert hoogwaardige en eigentijdse fotodecoraties. Een mooie herinnering vastleggen kan door middel van een foto op forex, dibond, aluminium, plexiglas of hout, maar ook met een hoogwaardige fotoafdruk en een foto in lijst helpt GalleryColor u graag verder! De kwaliteit van de foto decoraties staat te allen tijde voorop. GalleryColor levert standaard met een stevig ophangprofiel en maakt altijd gebruik van hoogwaardige materialen.

 

Je-foto-op-canvas levert foto’s op canvas, opgespannen op een 1,5 cm dikke houten frames. De foto op canvas wordt aangeboden formaten van 20x20 cm tot en met 80x120 cm.

Je foto op canvas doek 

KunstVoorJou is al enkele jaren de meest populaire online galerie voor betaalbare schilderen.

KunstVoorJou levert schilderijen in diverse stijlen en onderwerpen zoals figuratief of abstract en landschappen of kunst voor de kinderkamer. De kwalitatief hoogwaardige schilderijen zijn ondanks dat ze handgeschilderd zijn zeer scherp geprijsd.

De kunstwerken zijn geschilderd op zware canvasdoeken met Italiaanse acrylverf. De doeken zijn opgespannen op een professioneel houten spieframe. Dit zorgt er voor dat de schilderijen als warme broodjes verkocht worden. Het aanbod op KunstVoorJou wordt regelmatig vernieuwd om aan te sluiten bij de laatste trends.

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is een museum over het dagelijks leven van gewone mensen in de afgelopen 250 jaar. Het verleden tot komt leven in de ruim 90 historische gebouwen. Bijzondere ontmoetingen, geuren, beelden en verhalen brengen onvergetelijke herinneringen naar boven. Het museum is volop in beweging en er komen elk seizoen weer nieuwe attracties bij.

In het museumpark is van alles te doen voor jong en oud. Op het plein in de beroemde Zaanse buurt is speelgoed van vroeger te bewonderen, met een trekpontje vaart de bezoeker over de grote vijver en daarna geniet de bezoeker van een portie overheerlijke poffertjes in de gezellige kraam! Ieder weekend en in de schoolvakanties zijn er diverse activiteiten voor kinderen te doen.

Pimpjedeur is een leuk en nieuw concept. Bij PimpJeDeur kan men terecht voor een mooie sticker op elk type deur. Er is keuze uit uit leuke, grappige, serieuze en kleurrijke afbeeldingen uit de galerij of een zelfgemaakte foto om er een deurposter van te maken. Met de goede en duidelijke instructie is het opplakken van de eigen deurposter kinderspel. Dus neem niet langer genoegen met die saaie deur, maar geef kleur aan de deur en het interieur door middel van een leuke of persoonlijke foto!

 

Posters.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van online posters en kunstreproducties.
Via de professionele webshop kan de bezoeker een keuze maken uit meer dan 20.000 posters en (foto)reproducties.

Posters.nl heeft een zeer uitgebreide collectie van o.a. film- , muziek,- dieren-, auto,- en kinderposters.
Ook reproducties van bekende kunstenaars kunnen via de site besteld worden.
Bijna alle posters en kunstreproducties kunnen desgewenst voorzien worden van een passende omlijsting via de online inlijstmodule.
Het vervaardigen van de lijsten gebeurt in de eigen lijstenmakerij!

Schilderijen. is marktleider in unieke schilderijen en prachtige wanddecoratie. Deze webwinkel zorgt voor een perfecte shopping ervaring voor elke klant die op zoek is naar iets leuks voor aan de muur. Kies uit méér dan 10.000 betaalbare schilderijen en wanddecoratie. Elke bezoeker komt wel iets leuks tegen. Ook zeer geschikt voor de zakelijke markt.

 

Schilderijenstore is specialist in het aanbieden van prachtige reproducties, online inlijstingen en unieke schilderijen. Het assortiment bestaat o.a. uit +/- 5.000 kunstdrukken die via een speciale online inlijstmodule op maat ingelijst kunnen worden. 

Klanten kunnen uit een twintigtal kwaliteits lijsten kiezen inclusief een bijbehorende passepartout. Het vervaardigen van de inlijstingen gebeurd in een eigen inlijsterij. Het assortiment is uitermate geschikt voor particulieren maar is ook zeer gewild bij zakelijke klanten voornamelijk als kantoor inrichting en project inrichting. Uiteraard is Schilderijenstore.nl lid van het keurmerk Thuiswinkel.org

Reproductie schilderijen 

ShootsandMore is de grootste en leukste fotostudio van Nederland. Met vijf vestigingen verspreid over het land is Shoots & More op zoek naar alledaags geluk, van zowel de gasten als de medewerkers. Want zonder dat u er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om u heen, is de boodschap van Shoots & More aan Nederland, wat tevens de missie is. Shoots & More laat u letterlijk even stil staan bij vandaag, hoe u nu bent, bij de mensen om u heen. Want stiekem bent u al ontzettend gelukkig, daar hoeft u niet naar op zoek. Dagelijks legt een team van enthousiaste fotografen dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.

468 x 60 (2) 

Tuinliefhebbers die zijn uitgekeken op het uitzicht op de blinde muur van een schuurtje of gewoon eens iets heel fraais in de tuin willen plaatsen, loont het de moeite om te gaan kijken op Tuindoek.nl.

In een handomdraai tovert de klant een uitzicht van een berglandschap uit de Dordogne of een lavendelveld uit de Provence op de saaie stenen muur. Heeft de klant liever een landschap uit de Toscane of een foto van zijn favoriete huisdier? Het kan allemaal met een poster voor de tuin van Tuindoek.nl.

Nieuwste vermelding op deze afdeling

Meest geraadpleegd op deze afdeling