Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Actiecanvas levert foto’s op canvas, opgespannen op een 1,5 cm dikke houten frames. De foto op canvas wordt aangeboden op formaten van 20x20 cm tot en met 80x120 cm.

Je foto op canvas, zeer goedkoop! 

Albelli is de grootste Europese producent van fotoboeken. Met het gebruiksvriendelijke programma van albelli kan iedereen met zijn eigen digitale foto’s makkelijk een fotoboek maken en professioneel laten afdrukken. In het uitgebreide assortiment van albelli vindt u naast fotoboeken ook agenda’s en kalenders. Persoonlijke herinneringen om zelf van te genieten en ook superleuk als cadeau voor familie of vrienden.

 

Aluminiumfoto is specialist in het printen en snel leveren van foto’s op aluminium, bekend als foto op aluminium. De geborstelde aluminium structuur geeft foto’s maar ook digitale ontwerpen ,zoals logo’s of naambordjes, een unieke uitstraling.

Foto op aluminium 

Artandgold is dé website voor art, collectables en gouden platen. Denk aan collectables en gouden platen van The Beatles, The Stones, Bruce Bringsteen, Michael Jackson, Frank Sinatra en velen meer. Artandgold biedt daarnaast een breed assortiment aan kunstwerken van Herman Brood, Corneille, Andy Warhol, Lichtenstein en meer. Maar ook andere curiosa zoals speciale meubels, gadgets en juwelen zijn te vinden op Artandgold!

banner 

Canvasfoto-met-wissellijst is dé specialist in het drukken en snel leveren van topkwaliteit foto’s op canvas. Bij de foto’s op canvas wordt een houten bak- of bloklijst naar keuze geleverd (blank hout of zwart gelakt). De foto op canvas kan eenvoudig in de wissellijst worden bevestigd en opgehangen.

canvasfoto met wissellijst 

Canvassite is een innovatief printbedrijf dat gespecialiseerd is in het printen van foto’s op verschillende hoogwaardige materialen.
Door de superieure kwaliteit en de snelle levering weten al honderden professionele- en semi professionele fotografen Canvassite te vinden.

 

Catawiki is het snelst groeiende veilingplatform in de wereld. Met meer dan 300 veilingen per week in 80 categorieen en 12 miljoen bezoekers wereldwijd is Catawiki dé website voor het kopen en verkopen van bijzondere spullen.

De meeste producten die door en voor leden ter veiling worden aangeboden zijn kunstobjecten, juwelen, postzegels, horloges en boeken. De leden van Catawiki bieden zeldzame en unieke producten aan die niet gemakkelijk te vinden zijn in de winkels.

 

Een nieuw product om te bedrukken met een foto is de foto op hout. Een eigen foto afdrukken op hout wint snel aan populariteit. Fotoophout.nl is de specialist in Nederland. De klant kan kiezen uit drie houtsoorten, die in elk formaat per 10cm bedrukt kunnen worden. Zo is er keuze uit vuren hout, lariks hout en multiplex. Bij alle houtsoorten wordt er gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit, zodat er zo weinig mogelijk noesten in het hout zitten. Het is vanzelfsprekend dat er alleen voor hout met een keurmerk gekozen is, omdat het hout natuurlijk duurzaam moet zijn. De klant kan ervoor kiezen om met of zonder whitewash te printen. Met whitewash worden de kleuren mooi en helder; zonder whitewash vallen zowel de houtstructuur als de noesten meer op. De foto op hout kan zowel prima binnen als buiten gebruikt worden.

 

GalleryColor levert hoogwaardige en eigentijdse fotodecoraties. Een mooie herinnering vastleggen kan door middel van een foto op forex, dibond, aluminium, plexiglas of hout, maar ook met een hoogwaardige fotoafdruk en een foto in lijst helpt GalleryColor u graag verder! De kwaliteit van de foto decoraties staat te allen tijde voorop. GalleryColor levert standaard met een stevig ophangprofiel en maakt altijd gebruik van hoogwaardige materialen.

 

Je-foto-op-canvas levert foto’s op canvas, opgespannen op een 1,5 cm dikke houten frames. De foto op canvas wordt aangeboden formaten van 20x20 cm tot en met 80x120 cm.

Je foto op canvas doek 

KunstVoorJou is al enkele jaren de meest populaire online galerie voor betaalbare schilderen.

KunstVoorJou levert schilderijen in diverse stijlen en onderwerpen zoals figuratief of abstract en landschappen of kunst voor de kinderkamer. De kwalitatief hoogwaardige schilderijen zijn ondanks dat ze handgeschilderd zijn zeer scherp geprijsd.

De kunstwerken zijn geschilderd op zware canvasdoeken met Italiaanse acrylverf. De doeken zijn opgespannen op een professioneel houten spieframe. Dit zorgt er voor dat de schilderijen als warme broodjes verkocht worden. Het aanbod op KunstVoorJou wordt regelmatig vernieuwd om aan te sluiten bij de laatste trends.

Pimpjedeur is een leuk en nieuw concept. Bij PimpJeDeur kan men terecht voor een mooie sticker op elk type deur. Er is keuze uit uit leuke, grappige, serieuze en kleurrijke afbeeldingen uit de galerij of een zelfgemaakte foto om er een deurposter van te maken. Met de goede en duidelijke instructie is het opplakken van de eigen deurposter kinderspel. Dus neem niet langer genoegen met die saaie deur, maar geef kleur aan de deur en het interieur door middel van een leuke of persoonlijke foto!

 

Schilderijen. is marktleider in unieke schilderijen en prachtige wanddecoratie. Deze webwinkel zorgt voor een perfecte shopping ervaring voor elke klant die op zoek is naar iets leuks voor aan de muur. Kies uit méér dan 10.000 betaalbare schilderijen en wanddecoratie. Elke bezoeker komt wel iets leuks tegen. Ook zeer geschikt voor de zakelijke markt.

 

Schilderijenstore is specialist in het aanbieden van prachtige reproducties, online inlijstingen en unieke schilderijen. Het assortiment bestaat o.a. uit +/- 5.000 kunstdrukken die via een speciale online inlijstmodule op maat ingelijst kunnen worden. 

Klanten kunnen uit een twintigtal kwaliteits lijsten kiezen inclusief een bijbehorende passepartout. Het vervaardigen van de inlijstingen gebeurd in een eigen inlijsterij. Het assortiment is uitermate geschikt voor particulieren maar is ook zeer gewild bij zakelijke klanten voornamelijk als kantoor inrichting en project inrichting. Uiteraard is Schilderijenstore.nl lid van het keurmerk Thuiswinkel.org

Reproductie schilderijen 

Tuinliefhebbers die zijn uitgekeken op het uitzicht op de blinde muur van een schuurtje of gewoon eens iets heel fraais in de tuin willen plaatsen, loont het de moeite om te gaan kijken op Tuindoek.nl.

In een handomdraai tovert de klant een uitzicht van een berglandschap uit de Dordogne of een lavendelveld uit de Provence op de saaie stenen muur. Heeft de klant liever een landschap uit de Toscane of een foto van zijn favoriete huisdier? Het kan allemaal met een poster voor de tuin van Tuindoek.nl.

Tuinposter is specialist in het drukken en snel leveren van topkwaliteit tuinposters, ook wel bekend als buitenposter of balkonposter. De fotobestanden worden gedrukt op sterk bisonyl tuindoek. Het doek wordt voorzien van bevestigingsringen in de hoeken en geleverd met zwarte spanelastieken. Maten groter dan 100 centimeter krijgen om de circa 45 centimeter extra ringen en spanelastieken.

tuinposters 

Bij TuinposterOpMaat kan men met een eigen foto terecht voor een mooie tuinposter op elk denkbaar formaat. Maar natuurlijk kan men ook kiezen uit een van de vele foto's in de galerij, om daar een mooie tuinposter van te laten maken. In de shop zijn tuinposters (ook wel tuindoek genoemd) te bestellen, maar er is ook keuze uit verschillende soorten ophangsystemen. Zo is de tuinposter te bestellen met of zonder ringen, met alleen en lat boven en onder, op een houten frame of in een aluminium frame. Met een tuinposter is de schutting, hokje of muur in een handomdraai om te toveren in een fleurig geheel, die elk jaargetijde straalt en bloeit!

 

Werkaandemuur is een webshop waarop fotografen en beeldmakers hun werk te koop aanbieden. U kiest een uniek werk voor aan de muur, dat perfect bij u past en ook nog betaalbaar is. U bepaalt zelf de maat én het materiaal. Kies uit canvas, dibond, aluminium, Xpozer en (ingelijste) posters.

 

Nieuwste vermelding op deze afdeling

Meest geraadpleegd op deze afdeling