Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Deroofvisser is een specialist in kunstaas- en andere roofvis artikelen. De website biedt uitsluitend de beste producten van merken zoals Savage Gear, Mepps, Salmo, Spro, en Jackson aan. Deroofvisser blinkt uit in een hoge klanttevredenheid. Deze ligt hoger dan die van andere hengelsportwebsites (Raven, Visdeal). Klanten bezoeken Deroofvisser graag en komen vaak terug omdat: a) er producten te vinden zijn van topmerken die maar weinig andere webwinkels hebben, b) de webwinkel veel eigen video’s van de producten en het vissen met kunstaas maakt om bezoekers een optimale productervaring te geven, c) er bijzonder veel informatie te vinden is over het vissen op roofvis (geschreven artikelen; product reviews), d) de webwinkel alleen producten aanbiedt waar zij zelf ook echt goede ervaringen mee heeft (van vissers voor vissers).

Het beste kunstaas 

Paintballstrand is onderdeel van Ambisio wat paintball events organiseert en hier tickets voor verkoopt. Jaarlijks komen er ongeveer 125.000 gasten spelen op één van de drie locaties waar men een unieke ervaring meemaakt.

 

Postbeeld.com is de grootste online postzegelshop, met een keuze uit meer dan 200.000 postzegels en aanverwante producten. Postbeeld heeft klanten van over de hele wereld en is in de filatelie een begrip. Postbeeld richt zich op klanten vanuit: Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk, USA, Canada, Engeland, Duitsland, Oost Europa en Azië.

Alle postzegels van Postbeeld zijn te vinden in de feed die dagelijks wordt geüpdate.

Belangrijke informatie voor affiliates:
• Postbeeld.com biedt een hoge service aan klanten;
• Klantenservice die binnen 24 uur antwoord (op werkdagen) geeft op gestelde vragen;
• Postbeeld.com levert wereldwijd;
• Meer dan 200.000 artikelen op de website.