Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

accuPLUS.nl is online winkel voor het kopen van o.a. GSM, Digitale camera, PDA, Laptop high-capacity poweraccu's en Trendy Gadgets tegen zeer scherpe prijzen met de nieuwste artikelen en speciale aanbiedingen.
Met ruim 30.000 klanten en dagelijks vele nieuwe populaire producten binnen een breed assortiment met directe levering uit voorraad is accuplus.nl heel interessant.

accuPLUS.nl is een site waar iedereen makkelijk het juiste product kan vinden. De prijzen en snelheid van leveren in combinatie met kwalitatief de meest hoogwaardige en betrouwbare producten maken het prettig om te kopen.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Bullguard.com: veilig en eenvoudig

Internetbeveiliging moet net als water uit de kraan zijn: het moet er altijd zijn. Het is geen luxe die men zich alleen permitteert wanneer het gelegen komt - het is een basisbehoefte in het dagelijkse leven.

Stromend water is niet iets waar men zich mee bezig wil houden wanneer het water is aangesloten. Men verwacht simpelweg dat er water tevoorschijn komt wanneer de kraan wordt opengedraaid.

Hetzelfde geldt voor de activiteiten online. Men wil zijn of haar bestanden opslaan, op het internet surfen en webwinkels bezoeken zonder dat zij zich hoeven te verdiepen in de technische kant van hoe alles is verbonden en beveiligd, en zonder bang te hoeven zijn voor ingewikkelde installatie- en onderhoudsprocedures. Men wil gewoon veilig online zijn.

BullGuard.com weet dat. Daarom zijn de kenmerken van onze producten veilig en eenvoudig.

Centralpoint.nl is de online aanbieder van computerproducten. Het bedrijf biedt consumenten, overheid en bedrijven 400.000 artikelen van ruim 2.000 merkfabrikanten. Klanten vinden op Centralpoint.nl niet alleen de nieuwste, populaire types van een product, maar ook de minder bekende. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet kenmerkt Centralpoint.nl zich door zijn persoonlijke contact met de klant.

Door een uniek geautomatiseerd systeem zorgt Centralpoint.nl voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen. Deze kracht uit zich in meerdere awards die Centralpoint.nl heeft gewonnen.

InternGeheugen.com is de grootste geheugen webwinkel van Nederland en België voor geheugen upgrades voor uw Computer, Laptop, Server, PDA of Camera. InternGeheugen.com heeft het grootste assortiment DDR, DDR2, DDR3 geheugen, maar ook flashgeheugen (oa. MicroSD en CompactFlash).

Invender is Nederlandse toonaangevende uitgever van louter voordelige Nederlandstalige software voor de particulier en het MKB. Invender is ontstaan uit het voormalige DATA BECKER BV en onderscheidt zich op het gebied van nieuwe en innovatieve toepassingen en de gunstige prijs/prestatie verhouding, het gebruikersgemak en de gratis helpdesk.

Invender.nl - Nederlandstalige Software 

MAGIX: Software voor foto-, video- & muziekbewerking.

MAGIX is een internationaal opererende aanbieder op het gebied van foto- video- en muzieksoftware en marktleider in Duitsland.

Al meer dan 20 jaar biedt MEDION consumenten functionele en hoogwaardige elektronica aan, met briljante designs en een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding.

 

MuizenShop.nl is sinds 1999 op de markt en sindsdien dé nicheplayer van Nederland op het gebied van computercomponenten zoals computermuizen, trackballs, toetsenborden, headsets en nog veel meer.

Paradigit Retail B.V. levert onder de handelsnaam Paradigit Computers een uitgebreid assortiment notebooks, tablets, desktop computers en randapparatuur in 21 winkels verspreid over Nederland en nu ook via de webshop. Het Nederlandse publiek vindt Paradigit Computers al vijf jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak, zo blijkt uit onderzoek van ING Retail. Paradigit staat voor klantvriendelijke service, deskundig advies en altijd scherpe prijzen. Bij Paradigit.nl kan iedereen een computer kopen onder het motto: Zorgeloos Genieten.

Daarnaast heeft Paradigit.nl een uitgebreid assortiment. Consumenten kunnen daar hun artikelen reserveren (om later in de winkel af te halen) of bestellen (het artikel thuis laten bezorgen).

ViaDennis is al jarenlang de nummer 1 leverancier van laptop onderdelen in Nederland. In de webshop vindt u laptop adapters, laptop accu's en autoladers voor alle A-merken laptops die in Nederland te koop en/of verkocht zijn.

 ViaDennis laptop onderdelen

Yorcom is een zeer professionele en toonaangevende computerspecialist. Vanuit de eigen vestiging met ruime showroom, magazijn, werkplaats en technische dienst wordt met volle overtuiging gewerkt aan optimale klanttevredenheid. Een groot assortiment A-merken, deskundigheid, technische support, snelle service en zelfs een eigen PC productlijn vormen de basis voor een blijvende relatie met vele bedrijven en particulieren die op Yorcom rekenen als betrouwbare partner en kwaliteitsleverancier. Als een van de weinige computerbedrijven in Nederland levert Yorcom zelf samengestelde computers direct uit eigen voorraad. Overtuigd van eigen kwaliteit geldt voor deze eigen productlijn 8 dagen DOA garantie. Een defecte Yorcom PC wordt dan ook direct omgeruild zonder vragen. Mocht een PC in een later stadium defect raken dan vindt herstel plaats binnen 1 tot 3 werkdagen en tijdens de reparatietijd krijgt men geheel gratis een laptop in bruikleen. Ofwel service en kwaliteit staan op nummer 1!

Yorcom.nl

Nieuwste vermelding op deze afdeling

Meest geraadpleegd op deze afdeling