Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Voor beleggers die in vastgoed willen beleggen is Beleggingspanden.nl hét vastgoedportaal! Zeker gezien het feit dat de resultaten op de beurs de afgelopen tijd minder goed zijn is het beleggen in vastgoed een interessante beleggingsvorm.

Wanneer men overweegt om in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. Men investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor een directe maandelijkse cashflow gegenereert wordt. Onder de rubriek 'aanbod' staan op Beleggingspanden.nl meer dan 500 beleggingsobjecten.

BIGBANK biedt depositocontracten aan met een rentepercentages tot 4,45%.

BIGBANK kan hogere rentepercentages bieden, omdat BIGBANK ook actief is op het gebied van consumentenkrediet, waar gemiddeld sprake is van hogere debetrentes. Tegelijkertijd zijn de kosten van BIGBANK laag doordat zij met de klanten communiceren via telefoon en internet, en geen kantorennetwerk in Nederland hebben. De procedure van het openen van een deposito is gemakkelijk. Bij eventuele vragen helpt de klantenservice van BIGBANK snel en deskundig!

 

De-leningmakelaar is de website van een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet.

De-Leningmakelaar verstrekt leningen tegen vechttarieven en is hiermee een absolute prijsvechter.

Geïnteresseerden kunnen via de website een lening aanvragen, en de afhandelingswijze kiezen. Een lening afsluiten via De-Leningmakelaar is binnen 24 uur geregeld met de beste mogelijke voorwaarden, voor de beste prijs.

 

KredietSpotter spot de meest voordelige lening voor u! Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter het scherpste voorstel voor u kan doen! In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van consumptief krediet.

KredietSpotter is onderdeel van Ster Krediet B.V., een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de consumptieve dienstverlening.

 

Netpolis, de snelste weg naar een goedkope autoverzekering

Netpolis is een landelijk opererend onafhankelijk assurantiekantoor dat sinds 1998 verzekeringen aanbiedt via internet. Dankzij de efficiënte werkwijze, gespecialiseerde kennis en de samenwerking met toonaangevende verzekeraars kan de klant flink besparen op zijn verzekeringen.

PrizeWize is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van het (prijs-)vergelijken van diensten. PrizeWize is de vergelijkingssite voor dienstenmarkten: energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen, voor de consument en mkb’er. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem, zorgt PrizeWize ervoor dat de bezoeker zonder twijfel altijd het beste advies krijgt, wat voor zijn situatie en wensen het beste is.

 

Tasman Verzekeringen biedt reisverzekeringen aan voor zeer uiteenlopende reisdoelen. Of men nou een jaar op wereldreis gaat, als Au Pair in het buitenland gaat werken of een weekje naar de zon gaat, Tasman Verzekeringen heeft een passende verzekering. Door de intensieve samenwerking met Travel Active biedt Tasman Verzekeringen reisverzekeringen die goed aansluiten bij het actieve reisdoel. De reiziger kan zijn reisverzekering op maat maken, waardoor het zeker is dat het goed gedekt is tijdens zijn of haar verblijf in het buitenland.

UnitedConsumers is een consumentencollectief bestaande uit ruim 500.000 deelnemers, voor wie men korting bedingt op vaste lasten. Door groot in te kopen kan UnitedConsumers hoge kortingen bedingen voor al deze consumenten. De vaste lasten waar men korting op kan krijgen zijn Autoverzekering, Zorgverzekering, Energie, Telecom en Brandstof. Consumenten in Nederland kunnen door zich aan te sluiten bij UnitedConsumers honderden euro's per jaar besparen.

 

Op een simpele manier verzekeringen vergelijken en ook nog eens geld besparen. Doordat Verzekeringen 100% onafhankelijk is kan de beste prijs garantie worden geboden. Voor de beste verzekeringen met gratis opzegservice en bedenktijd gaat u daarom naar Verzekeringen!