Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Astridentherese.nl is de wijn webshop waarin Astrid Joosten en Thérèse Boer hun favoriete wijnen presenteren en verkopen. Zij waren al succesvol met hun boek gekopwijn, maar nu is er ook een website met wijnen. De website bevat scherpe acties met mooie wijnen. Daarnaast vindt u hier allerlei nieuwtjes en informatie over de wijnwereld.

 

Beschuitje.nl, laat uw bezoeker zichzelf of een ander verwennen. Dagelijks bezorgen zij diverse ontbijtjes bij de mensen thuis of op de zaak. Dit genot begint al vanaf € 20,- per persoon. Zij leveren 7 dagen per week tussen 06:00 & 13:00 uur. Dus ook de uitslapers kunnen met een heerlijk ontbijt gewekt worden. Een persoonlijke boodschap of anoniem? Geen probleem! Uniek zijn hun speciale ontbijtjes zoals het Spaans Olé Ontbijt met alleen maar producten uit dat land.

 

BierLab is de plek om speciaalbier te ontdekken! Klanten bij Bierlab terecht voor een groot assortiment speciaalbieren , bierpakketten , cadeaus en bierabonnementen . Bij BierLab staat speciaalbier ontdekken voorop. Er komen steeds meer brouwerijen, ambachten worden weer belangrijker en genieten van bier staat voorop. Maak via BierLab kennis met verschillende typen bieren, nieuwe brouwerijen en bieren uit allerlei landen . Kortom, geniet met BierLab van de lekkerste speciaalbieren!

 

Biertap-shop is de online shop voor het kopen van een biertap, tafeltap of toebehoren. Zij lossen de behoefte aan een professionele biertap, tafeltap of toebehoren op. Dit doen zij door snelle levering, gedegen advies en service. De helpdesk van Biertap-shop is 7 dagen per week bereikbaar en in geval van nood kunnen zij ook in het weekend leveren.

 

BuyYourWine.com is een slijterij op het internet. BYW heeft het grootste assortiment wijnen in Nederland met meer dan 2000 wijnen die allemaal binnen een week leverbaar zijn.

BuyYourWine is Lekker Makkelijk. Door het grote assortiment kan je makkelijk een wijn vinden die je lekker vindt. Door de goede zoek en referentie functionaliteiten wordt je daarbij geholpen. BYW heeft proefpaketten, abonnementen, proeverijen, sommelier service, wijnspijs combinaties, en vele andere zaken die het kopen leuk maken.

Bythegrape.nl wil een totaalbeleving creëren rondom wijn, zonder het culinaire aspect te vergeten. Bythegrape.nl is méér dan wijn. Het assortiment bestaat uit diverse wijnen, wijnklimaatkasten, wijnaccessoires, keukenproducten en nog veel meer. By the Grape heeft de 100 beste wijnen, een omvangrijk assortiment, diverse A-merken en producten van onbetwiste topkwaliteit.

Cadeau-Specialist is erin gespecialiseerd om het juiste product, op het juiste moment en bij de juiste persoon te bezorgen. Hiervoor hebben ze hun eigen bezorgers en werken ze samen met gespecialiseerde bezorgdiensten. De bezorgdienst weet perfect om te gaan met de kwetsbaarheid van de cadeauproducten.

Zes redenen om voor Champagne-specialist te kiezen:
• Champagne online bestellen & versturen.
• Snelle levering; voor 17.00 besteld is volgende dag in huis.
• Klantenservice die bereikbaar is van maandag t/m zaterdag
• Snelle bezorging binnen heel Nederland. Zelfs in ziekenhuizen,campings of hotels.
• Groot assortiment champagne flessen (Moët,Dom Pérignon,Laurent Perrier etc.)

Gekoelde champagne bestellen? 

Champagnefique stelt inspirerende champagne-pakketten samen, waarin per pakket drie unieke champagnes voor de consument zijn geselecteerd (prijsrange € 45 - € 50). Omdat Champagnefique er van overtuigd is dat er veel gelegenheden zijn die zich lenen om een glas champagne te drinken, bevatten de pakketten enkel demi bouteilles (375 ml / halve fles). Drie feestelijke momenten in een fles-formaat waar gemakkelijk 4 glazen uit te schenken zijn, altijd verzekerd van een optimale bubbel en smaak. Al de champagnes komen rechtstreeks van de boer die het hele proces -van druif tot fles- controleert en dit met de grootste zorg uitvoert. Geen massa productie, geen grote merken, geen dure marketing-campagnes waar de consument aan meebetaalt. Bijzondere champagnes met een eigen verhaal tegen eerlijke prijzen. Dat is Champagnefique!

 

Degroenebuik is de webshop die laat zien dat het maken van bewuste en duurzame keuzes ook hip, stoer en lekker kan zijn! Degroenebuik is ontstaan uit het gegeven dat veel ouders worstelen met een gezonde levensstijl voor hun kinderen. Denk hierbij aan de hoeveelheid suiker die kinderen binnen krijgen of het gebruik van plastic producten.

De Groene Buik 

De Krat is de oudste maaltijdbox van Nederland. Al in november 2010 begon Eefje Brugman met het thuisbezorgen van houten kratjes met alle ingrediënten voor het bereiden van drie (h)eerlijke maaltijden.

In eerste instantie leverde de Krat alleen in Amsterdam, maar door de jaren is het bezorggebied steeds verder uitgebreid. Sinds ruim een jaar (juni 2015) is de Krat in heel Nederland verkrijgbaar, met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden.

De Krat heeft een eenvoudige ambitie: meer mensen bekendmaken met lokale en duurzaam gekweekte producten. Daarbij hanteert de Krat het eenvoudige principe van tijd en plaats: alle ingrediënten zijn seizoensgebonden (tijd) en lokaal (plaats) gekweekt. Zo zorgt de Krat niet alleen voor gevarieerde, duurzame en (h)eerlijke maaltijden, maar brengt het bedrijf ook lokale boeren en telers onder de aandacht.

 

Fruitmand-specialist is erin gespecialiseerd om het juiste product, op het juiste moment en bij de juiste persoon te bezorgen. Hiervoor heeft Fruitmand-specialist eigen bezorgers en werken ze samen met gespecialiseerde bezorgdiensten. De bezorgdienst weet perfect om te gaan met de kwetsbaarheid van de cadeauproducten.

Zes redenen om voor Fruitmand-specialist te kiezen:
• Fruitmanden online bestellen & versturen.
• Snelle levering; voor 15.00 besteld is volgende dag in huis.
• Klantenservice die bereikbaar is van maandag t/m zaterdag
• Snelle bezorging binnen heel Nederland. Zelfs in ziekenhuizen,campings of hotels.
• Groot assortiment fruitmanden voor elke gelegenheid. (beterschap, zomaar, gefeliciteerd etc.)

Fruitmand bezorgen? 

gefeliciTAART is gespecialiseerd in het maken en bezorgen van taarten en aanverwante artikelen in heel Nederland.

Door razendsnel te schakelen met haar 300 aangesloten bakkerijen is het geen enkel probleem om op korte termijn 1 of meerdere taarten tegelijk in heel Nederland te laten bezorgen. Natuurlijk kunnen deze taarten worden voorzien van fullcolour logo’s, afbeeldingen en of tekst en kan er ook altijd een kaartje bij worden afgeleverd. gefeliciTAART is voor iedereen die iets te vieren heeft.

Geschenkbezorgen.nl bestaat uit de succesvolle webwinkels Wijnbezorgen.nl, Champagnebezorgen.nl, Bloemenbezorgen.nu en Fruitmandbezorgen.nu. Met een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten, levering binnen 24 uur, goede service en een aantal unieke kenmerken zijn de websites van Geschenkbezorgen.nl op dit moment toonaangevend binnen de branche.

Goedcupje is een nieuwe speler op de markt van cups voor Nespresso apparaten. Goedcupje staat voor een goede prijs, kwaliteit en service.

Goedcupje levert zowel aan consumenten als bedrijven.

 

Grandcruwijnen is gespecialiseerd in kwaliteitswijnen. Deze verkoopt Grandcruwijnen per fles, uit een assortiment van 1.000 verschillende wijnen. Grandcruwijnen richt zich met name op Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen. Uiteraard tegen uiterst scherpe prijzen. Een goede wijn hoeft niet duur te zijn: er zijn flessen vanaf € 5,- beschikbaar. Daarnaast heeft Grandcruwijnen een uniek aanbod van grappa's, sherry’s en portwijnen. In bijna alle gevallen voordeliger en allemaal eenvoudig en snel te bestellen via de webshop.

 

Hapjesaanhuis is een online bestelservice voor catering. Op de website kunnen gasten online het assortiment bekijken en direct bestellen.

 

Caffè Duo is dé online koffiespecialist en levert koffiebonen van de hoogste kwaliteit voor de lekkerste koffie. Bij Koffiebonen-bestellen zijn alleen de beste Arabica en Robusta koffiebonen te vinden tegen een zeer voordelige prijs. Caffè Duo importeert haar eigen koffiebonen, waardoor er geen marge afgedragen hoeft te worden aan merken of tussenpartijen. Hierdoor zijn de producten van Caffè Duo zeer scherp geprijsd.

Caffè Duo - Online koffiebonen bestellen 

Koffietheeplaza is één van de grootste webwinkels van Nederland en België in espressomachines, koffiezetapparaten, koffie en bijbehorende accessoires zoals koffiemolens, reinigingssets en meer. Dit is dan ook één van de redenen waarom echte koffieliefhebbers keer op keer weer terugkeren bij Koffietheeplaza. Het assortiment bestaat uit vele topmerken uit binnen- en buitenland en bestellingen worden rechtstreeks uit voorraad geleverd. 

 

Koffievergelijk.nl is een onafhankelijke koffiespeciaalzaak met zeer scherpe prijzen van A-merken op Internet, waarbij uw klant naast koffie ook thee, producten voor bij de koffie, afslankkoffie, onderhoudsartikelen (bv. waterfilters voor espresso apparaten) nog veel meer kan kopen.