Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Argeweb dé aanbevolen hostingprovider voor domeinregistratie, webhosting, e-mailhosting, online opslag en hoogwaardige virtual private servers.

Domeinnaam Argeweb 

Hostingwalk, opgericht in 2013, groeit razendsnel met honderden klanten in Europa, terwijl we in andere werelddelen een van de grotere webhosting providers zijn. Hostingwalk staat dagelijks klaar voor haar klanten en is continue bezig om haar diensten en service te verbeteren.

Zo biedt Hostingwalk onder meer het volgende aan: Domeinregistraties, VPS Servers, SSD Webhosting, Reseller hosting, Minecraft hosting, Dedicated Servers en E-mail hosting.

 

JouwWeb is een online website-builder waarmee kleine ondernemers en hobbyisten zelf een professionele website kunnen maken inclusief domeinnaam en mailbox voor slechts € 8,- per maand. De dienst is gratis uit te proberen met het gratis pakket.

Met JouwWeb heeft u in een half uur de opzet van een professionele website gemaakt, die automatisch geschikt is voor mobiele apparaten en zoekmachines. Gebruikers kunnen eenvoudig teksten, afbeeldingen, video's, social media knoppen, formulieren e.d. toevoegen.

 

Cloud Van KPN
Voor de zakelijke markt biedt KPN: "Cloud van KPN". Dit zijn producten en diensten waarmee je altijd veilig kan werken en presenteert je bedrijf professioneel online. Ook zijn je bestanden beveiligd opgeslagen en wordt binnen en buiten het kantoor werken nog eenvoudiger.

 

24/7 toegang tot bestanden met Porton Private Cloudstorage
Porton is een Nederlandse private Cloudstorage dienst voor opslag van alle bestanden zoals foto's, video's en documenten. Met Porton kan via internet een backup gemaakt worden van computers en externe opslagapparaten, zoals NAS systemen, harde schijven en geheugenkaarten. Bovendien kunnen bestanden tussen computers, mobiele telefoons en tablets gesynchroniseerd worden.

Porton Smart Access 

SoHosted is in 2004 opgericht, heeft 20 medewerkers in dienst en behoort tot één van de belangrijkste spelers in Nederland. SoHosted staat vooral bekend om haar onderscheidende service. Zo staat ze op het moment van schrijven op plaats 2 in de onafhankelijke Hosting Top 100 van Nederland. Er zijn weinig andere hosters die zó goed scoren op klanttevredenheid. SoHosted is in tien jaar tijd gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de hostingmarkt van Nederland, puur door mond-tot-mond reclame.

SoHosted algemene banner 468x60 

Yourhosting is een bedrijf dat domeinnaamregistratie en webhosting aanbiedt aan zowel particulieren als op de zakelijke markt. Yourhosting garandeert kwaliteit en heeft daarom al vele grote bedrijven en organisaties als trouwe klant. Voor grotere websites biedt Yourhosting ook Dedicated / Co-locatie hosting aan. Alle websites worden gehost op "state of the art" apparatuur in een optimaal beveiligde en volledig redundant uitgevoerde omgeving in het Redbus datacenter te Amsterdam.

Nieuwste vermelding op deze afdeling

Meest geraadpleegd op deze afdeling