Mijn Warenhuis

Betrouwbaar winkelen op internet

Op AKO heeft de klant keuze uit meer dan 180.000 boeken en eBooks. AKO verzendt meer dan 100.000 boeken binnen een werkdag. Hiermee is AKO sneller dan de meeste grote concurrenten. In Nederland worden de boeken ook nog eens gratis thuisbezorgd bij een bestelling van minimaal € 10,-. Naast Nederlandse boeken verkoopt AKO ook Engelse boeken en eBooks. Onze klanten kunnen hun bestelling thuis ontvangen, op een afwijkend adres of laten afleveren in één van onze winkels.

AKO.nl - 180.000 boeken 

BBNC uitgevers is een succesvolle middelgrote uitgeverij van algemene boeken. De bestverkopende boeken zijn de enige echte kleurboeken voor volwassenen en de creatieve (cadeau)boeken. De boeken hebben een aantrekkelijke prijsstelling en mooie vormgeving ten opzichte van concurrende boeken.

Verschenen: Het nieuwste Harry Potter-kleurboek 

Boekenwereld is de boekenwebshop van VBK. VBK is de grootste uitgeverij van algemene boeken in Nederland en verkoopt met boekenwereld alle beschikbare boeken, van alle uitgeverijen in Nederland en Belgie. Zo'n 150.000 boeken zijn bestelbaar via Boekenwereld.

Boeken bestellen bij boekenwereld 

eBook.nl bestaat sinds 2000 en is de grootste gespecialiseerde ebookwinkel van Nederland. Ebook.nl spant zich in om zoveel mogelijk Nederlandstalige eBooks van alle uitgeverijen en alle auteurs beschikbaar maken. Ze zijn voortdurend bezig het Nederlandstalige aanbod te vergroten.

 

Eci is de grootste online boekenclub van Nederland met ruim 600.000 boeken, e-books, CD’s, DVD’s en games. Eci mag als enige speler in Nederland korting geven op actuele Nederlandstalige boeken. Deze unieke korting kan oplopen tot 40%.

 

EngelseBladen.nl is de enige website ter wereld die zich uitsluitend richt op de levering van internationale abonnementen op tijdschriften, kranten en journals. Vrijwel elke publicatie die er bestaat kan worden geleverd op elke plek die u wenst.

De bezoeker heeft een keuze uit circa 25.000 bladen uit 125 landen, onderverdeeld in honderden gemakkelijk doorzoekbare interesse- en vakgebieden.
Er is dus eigenlijk voor iedereen wel wat wils, zowel voor de hobbyist als voor de professional. Het assortiment varieert van relatief goedkope en populaire bladen zoals Time Magazine, Oprah Magazine, Scientific American en Wired tot hoogwaardige professionele journals en vakbladen.

 

Filosofie Magazine
Filosofie Magazine is het enige tijdschrift dat een eerlijke en overzichtelijke kijk biedt op onze levensvragen. Filosofen hebben – soms al eeuwen geleden – inzichten geformuleerd die nog steeds actueel zijn. Al 20 jaar brengt Filosofie Magazine consumenten in gesprek met de grote denkers. En dit 11x per jaar. Naast het tijdschrift geeft Veen Magazines op het gebied van filosofie boeken uit en wordt elk jaar de Filosofie Nacht georganiseerd tijdens de maand van de filosofie, een evenement dat veel bezoekers trekt.

Ook online worden er op filosofie.nl nieuwe berichten geplaatst en is informatie over verschillende filosofen te vinden. Via Twitter en Facebook worden interessante berichten gedeeld met de volgers.

 

Historisch Nieuwsblad
In een dalende markt is Historisch Nieuwsblad nog steeds groeiende. Historisch Nieuwsblad werpt al 20 jaar nieuw licht op grote gebeurtenissen. Scherpzinnig, nuchter, objectief. Altijd in relatie met de huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen. Historisch Nieuwsblad laat zien waarom de wereld is zoals hij is. Zo is het u nooit eerder verteld.

 

Kwebbelskinderboeken, dé kinderboekenclub stelt iedere maand de leukste leespakketten samen voor kinderen van nul tot twaalf jaar. De kinderboeken worden met veel zorg uitgezocht. Lezen is namelijk leuk en het leesplezier van kinderen wordt zo nog leuker! Dus iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal ieder kind naar uitkijken.

Ieder pakket bestaat uit zowel educatieve als creatieve boeken van bekende merken. Verder zijn de boeken zowel geschikt voor voorlezen als individueel lezen.

 

Leesmap.nl biedt de leesmap aan in heel Nederland. Met meer dan 200.000 abonnees is leesmap.nl de grootste leesmap organisatie van Nederland!

Het is mogelijk een proefabonnement te nemen óf een abonnement te nemen met een leuk welkomstgeschenk zoals bijvoorbeeld een digitale camera, karcher hogedrukreiniger of een Apple Ipod. Ook bestaat de mogelijkheid om eerst een vrijblijvend proefabonnement te nemen of iemand anders de leesmap cadeau te geven.

Dagblad De Limburger en het Limburgs Dagblad is de meest complete regionale krant van Nederland. Dankzij de uitstekende journalistiek en goedgeïnformeerde redactie wordt de lezer over al het nieuws op de hoogte gehouden.

Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad informeert en inspireert. Met dagelijks veel aandacht voor nieuws, sport, lifestyle, cultuur en reizen uit de regio én het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. De enige echte krant, voor Limburgers die niets willen missen.

 

Maarten!
Terwijl de oplagen van publiekstijdschriften gemiddeld dalen, vertoont het tijdschrift Maarten! nog steeds een stijgende lijn. Maarten! is Maarten van Rossem ten voeten uit. In dit tweemaandelijkse magazine becommentarieert hij in zijn nuchtere en relativerende stijl de actualiteit. Het blad staat voor verrassende analyses en zet brandende kwesties in historisch perspectief. Maarten! is serieus en prikkelt.

 

NWT Magazine brengt nieuwe ontwikkelingen in bètawetenschap en techniek aan het licht. Het magazine verschaft 11x per jaar kennis en inzichten waardoor lezers tot andere inzichten komen. Het wil ingesleten denkbeelden veranderen en kennis bieden om meningen te funderen.
Bovendien plaatst NWT Magazine wetenschappelijke ontwikkelingen in een maatschappelijke context.

 

Nu een halfjaar TrosKompas voor maar €10,-. Met een abonnement TrosKompas ontvang je wekelijks het handige omroepblad in huis, met een uitgebreid programmaoverzicht, interessante interviews, duidelijk filmoverzicht en aantrekkelijke aanbiedingen en kortingsacties. Daarnaast lees je in TrosKompas tuinideeën van Rob Verlinden, recepten van Ad Janssen, dierenadvies van Martin Gaus, de column van Albert Verlinde en heel veel filminformatie.

 

Dummies is een webshop die hoort bij de bekende geel-zwarte instructieboekenreeks. Voor Dummies is een internationaal merk met roots in Amerika en wereldwijd worden er per minuut 12 Voor Dummies-boeken verkocht. Dummies verkoopt alle Nederlandse, leverbare titels, zowel fysiek en als eBook. Op het moment zijn er meer dan 200 titels over verschillende onderwerpen beschikbaar. Er zijn boeken beschikbaar in de categorieën algemeen, management, computing en talen.

Voor Dummies maken alles makkelijker! 

Meest geraadpleegd op deze afdeling